...Dé praktijk voor massage in Leiden!

bel ons nu

sjors boonstra

 

Wie ben ik...

Mijn naam is Sjors Boonstra en ben in 1971 in het mooie Monnickendam geboren. Na jarenlang mijn collega’s en vrienden te hebben voorzien van diverse massages heb ik in 2013 besloten het roer om te gooien en werk van mijn passie te maken. Ik ben mij nog meer gaan verdiepen in de ‘wereld’ die massage heet. Zo ben ik opleidingen, cursussen en workshops gaan volgen, en zal dit ook blijven doen om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken. In januari 2014 heb ik mijn massage-certificaat gehaald en ben ik in september 2014 gestart met de opleiding Wellnessmassage bij MSP-opleidingen in Leiden. Deze opleiding heb ik in mei 2015 afgesloten met het diploma Wellnessmassage. In 2016 ben ik geslaagd voor de opleiding voetreflexmassage en heb ik mijn certificaat voor stoelmassage gehaald. In 2018 heb ik de cursus ontspanningscoach voor kinderen afgerond met certificaat en in 2019 de opleiding Polariteitsmassage en Chakra healing met een diploma afgerond.

Geef lichaam en geest de ontspanning die nodig is om weer beter te kunnen functioneren en om lekker in je vel te zitten!

Voor mij sta JIJ op de eerste plaats, ik zal daarom, door middel van een korte anamnese (intake) maar ook intuïtief, een behandelplan opstellen die het beste bij jouw situatie past. Of het nu gaat om spierpijn, stress, vermoeidheid of gewoon voor de ontspanning…..je bent in mijn praktijk altijd van harte welkom. Het masseren van jouw pezen en spieren maar ook het stimuleren van de circulatie en spijsvertering zal met zorg èn met kennis van het menselijk lichaam worden uitgevoerd.

Wil je meer over mij of de verschillende massages die ik geef weten, stel je vraag dan via het contactformulier