SB Massages

Privacyverklaring

 

Je persoonlijke gegevens, wat doen we ermee?

Die gebruiken we alleen voor het compleet maken van jouw dossier. Je kunt er altijd om vragen om deze in te zien, te wijzigen, mee te nemen of te verwijderen.

Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig opgeslagen?

Ja, jouw persoonlijke gegevens zijn veilig opgeslagen op een aparte database. Wie niets met jouw gegevens te maken heeft krijgt deze ook niet in te zien. Geven wij jouw gegevens wel door dan eisen wij dat zij net zo met jouw gegevens omgaan als wij, en ook alleen gebruiken voor het doel waarvoor zij ze hebben gekregen. Heb jij het gevoel dat dit niet gebeurt, dan horen wij dat graag van je.

Wat doen wij verder met jouw gegevens?

Wij gebruiken jouw gegevens (email) alleen voor het sturen van de nieuwsbrief, afspraakbevestiging/herinnering of het sturen van een factuur of offerte. Wil je de nieuwsbrief liever niet meer ontvangen? Onderaan de nieuwsbrief staat een link waarmee je je eenvoudig uitschrijft. Werkt de link niet, dan kun je een reply sturen op de nieuwsbrief en aangeven dat je je wilt uitschrijven. Jouw gegevens worden dan uit het bestand verwijdert.

Gastenboekbericht of review

Daar houden wij van, net als andere bezoekers van de website en de massagepraktijk. Wil je een review schrijven dan kun je zelf bepalen of jouw emailadres en/of locatie erbij vermeld wordt.

Zakelijke klanten

Ook van zakelijke klanten worden de gegevens van de contactpersoon opgeslagen, deze worden op dezelfde manier behandeld als van particuliere cliƫnten.

Social Media

Als je op social media, Facebook/Twitter/Google+/Instagram, iets leuk vindt zal iedereen dat kunnen zien. Daar kunnen wij helaas niets aan veranderen. Als je meedoet met een prijsvraag of actie gebruiken wij je social media account om je te kunnen informeren als je hebt gewonnen.

Cookies

Lekker voor bij de koffie of thee, verder gebruiken wij geen cookies. Wij volgen je dus niet op het internet.

Klachten over het gebruik van je gegevens

Als je niet tevreden bent hoe wij met je persoonlijke gegevens omgaan, kun je daar een klacht over indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.